جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

یخ زدگی کولر گازی شارپ

علت یخ زدگی کولر گازی شارپ در بخش‌های پنل و کندانسور چیست، هنگام مواجهه با این وضعیت باید چه کرد و چگونه جلوی این اتفاق را گرفت؟

وظیفه‌ی سیستم تهویه مطبوع یا همان کولر گازی شارپ، خنک کردن محیط است. اما یخ زدگی کولر گازی شارپ نمی‌تواند علامت خوبی باشد. وقتی کولر گازی شما یخ می‌زند، نمی‌تواند به خوبی هوا را خنک کند. و از آن بدتر اگر خیلی سریع جلوی این اتفاق را نگیرید، احتمالاً با پاشیده شدن آب داغ از داخل کولر و یک تعمیر گران قیمت AC مواجه خواهید شد.

دلایل یخ زدگی کولر گازی شارپ

دلایل زیادی می‌تواند وجود داشته باشد که منجر به یخ زدگی کولر گازی شارپ در نواحی پنل و کندانسور می‌شود. ممکن است جریان هوا کاهش پیدا کرده باشد و یا فیلتر به هر علتی مسدود شده باشد. احتمال دارد یک انسداد در خط تخلیه رخ داده باشد. احتمال نشت هوا و خرابی ترموستات نیز وجود دارد. اگر در کمترین زمان متوجه این مشکلات شوید، می‌توانید خیلی زود جلوی خرابی و هزینه‌های بیشتر را بگیرید. اما اگر نسبت به یخ زدن کولر گازی Sharp بی‌توجهی کنید، در طولانی مدت روی سیستم فشار مضاعفی وارد می‌شود و در نتیجه به خرابی کمپرسور منجر خواهد شد. همیشه تعمیر در مراحل اولیه خیلی بهتر است و جلوی هزینه‌های گزافی را می‌گیرد که بعضاً شما را مجبور به خرید یک کولر گازی جدید می‌کنند.

یخ زدگی کولر گازی شارپ

هنگام یخ زدگی کولر گازی شارپ چه باید کرد؟

اگر متوجه عملکرد نه چندان مطلوب و یخ زدگی کولر گازی شارپ شدید، اولین کاری که باید بکنید خاموش کردن دستگاه است. هر چقدر دستگاه روشن‌تر بماند، یخ زدگی آن بیشتر خواهد شد و در نتیجه کمپرسور نیز بیشتر در معرض آسیب دیدن قرار می‌گیرد. توصیه می‌کنیم به هیچ عنوان دستگاه را روشن نکنید.

چگونه از یخ زدن پنل و کندانسور کولر گازی شارپ جلوگیری کنیم؟

اکنون می‌دانید که چه دلایلی باعث یخ زدگی کولر گازی شارپ می‌شود و هنگام یخ زدن باید چه کار کرد، اما چگونه باید پیش از این اتفاق، از یخ زدن پنل و کندانسور جلوگیری کنیم؟

1 – فیلتر هوای کولر را عوض کنید

فیلتر هوای کثیف، یکی از مهم‌ترین دلایل یخ زدن کولر گازی شارپ است. فیلتر هوا، هوایی که در منزل شما به گردش درمی‌آید را تمیز می‌کند. در طول دراز مدت، آن پر از گرد و غبار، چربی و آلودگی می‌شود که همگی باعث مسدود شدن روزنه‌های ورود و خروج هوای روی ان می‌شوند. توصیه می‌کنیم به صورت ماهانه این فیلتر هوا را بررسی کنید و در صورت لزوم، آن را تعویض کنید. برای اکثر مدل‌های کولر گازی، مدت زمان مناسب تعویض فیلتر هوا، هر 3 ماه است.

2 – به طور مرتب میزان خنک کنندگی کولر را بررسی کنید

یک کولر گازی استاندارد باید همیشه به یک اندازه هوای اتاق شما را خنک نگه دارد. آیا فکر می‌کنید هوای خنک به جایی درز می‌کند؟ نشانه‌هایی برای فهمیدن آن وجود دارد. به طور مثال صدای هیس شنیده می‌شود و هوای گرم از داخل خروجی کولر خارج می‌شود. در این مواقع کولر گازی شارپ شما باید توسط تعمیرکاران و متخصصان سرویس شود.

3 – جریان هوا را بررسی کنید

جریان هوای مسدود شده باعث بروز مشکلات مختلفی برای سیستم تهویه مطبوع شما می‌شود. مشابه یک فیلتر مسدود شده، دریچه‌های مسدود شده نیز باعث بازگشت باد به داخل خود کولر گازی می‌شوند. این باعث می‌شود که سیستم شما هیچ راهی برای خروج هوای خنک به بیرون نداشته باشد و در نتیجه با یخ زدگی مواجه شود.

4 – کویل‌های اواپراتور را تمیز کنید

خطوط میعانات رطوبت اضافه باید از کولر گازی شما خارج شوند. اگر گرفتگی در این خطوط خروجی رخ دهد، آب بین مسیر گیر خواهد کرد و آب اضافی منجمد می‌شود و کویل‌ها نیز آسیب می‌بینند. با گذشت زمان، کویل‌های اواپراتور با مو، گرد و غبار و دوده مسدود می‌شوند. در صورت وجود رطوبت داخل این مسیرهای خروجی میعانات، آب یخ می‌زند و باعث انجماد کویل‌ها می‌شود. کویل‌های یخ زده نیز جریان هوا را محدود می‌کنند و این باعث می‌شود سیستم شما یا به سختی کار کرده یا کلاً کار نکند.

منابع:

www.aristair.com

www.callks.com

امتیاز دهید

😍 صبر کن ! صبرکن ! مشاوره رایگانم داریم ! اگه مشکلت حل نشد با 62948 (021) تماس بگیر 😍

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.