جالبترین ویژگی دستگاههای کپی این است که تمامی مشکلات و ایراداتی که در آنها به وجود میآید را در قالب ارور به کاربر نمایش میدهند. درصورتی که کاربر با هر یک از ارورهای دستگاه کپی آشنایی داشته باشد به راحتی میتواند تشخیص دهد که چه مشکل نرمافزاری یا سختافزاری برای دستگاه کپی به وجود آمده است. به همین دلیل قصد داریم رایجترین ارور های دستگاه کپی شارپ را در ادامه این مطلب بررسی کنیم تا به خوبی با مفهوم هر یک از کد های خطا دستگاه کپی شارپ آشنا شوید.
آشنایی با ارور های دستگاه کپی شارپ و راهکارهای رفع آنها
ارور CH چشمک زن
زمانی که جوهر یا تونر کارتریج دستگاه کپی تمام میشود، ارور CH به صورت چشمکزن بر روی نمایشگر دستگاه کپی نمایش داده میشود که با شارژ کارتریج این ارور برطرف خواهد شد. همانطور که میدانید کارتریج مخزن نگهداری جوهر در دستگاه کپی است به گونهای که درون کارتریج دستگاههای کپی جدید که همه از نوع لیزری هستند، تونر ریخته میشود و درون کارتریج دستگاههای کپی قدیمی که از نوع جوهرافشان هستند، جوهر ریخته میشود. تکنسینهای نمایندگی دستگاه کپی شارپ درصورت اتمام تونر یا جوهر کارتریج متناسب با نوع دستگاه کپی درون کارتریج را با تونر یا جوهر باکیفیت پر میکنند که اصطلاحاً به این کار شارژ کارتریج میگویند.
ارور CH
یکی از پر تکرارترین ارور های دستگاه کپی شارپ، ارور CH است که به معنای باز بودن درب بغل دستگاه یا درست جا نیفتادن کارتریج دستگاه است. البته همانطور که اشاره کردیم ارور CH چشمکزن به معنای اتمام تونر یا جوهر کارتریج است. بنابراین باید به نوع ارور CH توجه کنید. درصورتی که این ارور به صورت چشمکزن نمایش داده نشود با بستن درب بغل دستگاه کپی یا درست جا انداختن کارتریج میتوانید این ارور را برطرف کنید. ولی درصورتی که این ارور به صورت چشمکزن نمایش داده شد باید از خدمات شارژ کارتریج نمایندگی شارپ استفاده کنید.
ارور U2 04
یکی دیگر از رایجترین ارور های دستگاه کپی شارپ، ارور U2 04 است که نشاندهنده مشکل در EEP ROM دستگاه کپی میباشد. درواقع EEP ROM نوعی حافظه است که امکان برنامهریزی مجدد آن وجود دارد. درصورت مشاهده ارور U2 04 در دستگاه کپی خود باید با نمایندگی تعمیرات دستگاه کپی شارپ تماس بگیرید تا تکنسینهای این مرکز جهت تعمیر یا تعویض حافظه EEP ROM به محل مورد نظر اعزام شوند.
ارورL4 31 و L4 32
در کل ارورهای L4 31 و L4 32 نشاندهنده بروز مشکل در فنهای دستگاه کپی هستند. به گونهای که ارور L4 31 به معنای خرابی فن فیوزینگ دستگاه کپی است و ارور L4 32 به معنای خرابی یا قفل شدن PS Fan است. در هر دو حالت به تعمیرکاری متخصص نیاز دارید تا با عیبیابی دقیق، قطعه مورد نظر را تعمیر یا تعویض کند.
ارور h4 دستگاه کپی شارپ
این اخطار نشان دهنده آن است که دمای قطعه هات رولر یا هیتر، از حد استاندارد پایین تر آمده است و یا لامپ های هیتر کار نمی کنند. هیتر، یکی از مهم ترین قطعات پرینتر به شمار می رود. فیوزینگ نیز نام دیگر هیتر است. این قطعه وظیفه تثبیت متن و تصویر بر روی کاغذ از طریق ایجاد حرارت را بر عهده دارد. گرمای موجود در کاغذ خارج شده از دستگاه چاپ، به دلیل وجود هیتر می باشد.
ارور F2
گاهی اوقات قطع شدن ناگهانی برق موجب میشود که دستگاه کپی هنگ کرده و قفل شود در این صورت ارور F2 نمایش داده میشود. جهت رفع این ارور باید کلید # را فشار دهید و دکمه INTERRUPT را بزنید. سپس دکمههای C و INTERRUPT فشار داده و عدد 14 را وارد کنید. درنهایت OK را انتخاب کنید.
رفع ارور u2 شارپ
یکی از رایج ترین ارورهای دستگاه کپی شارپ، ارور U2 یا U2 04 است. این ارور مربوط به یک بخش بسیار مهم در دستگاه کپی به نام حافظه EEP ROM است. این بخش در قسمت کنترلر دستگاه کپی است و نوعی حافظه خواندنی و نوشتنی است که می توان آن را مجددا برنامه ریزی کرد. زمانی که این ارور نمایش داده می شود به این معنی است که در عملکرد خواندن و نوشتن این حافظه مشکل ایجاد شده است.
زمانی که این ارور را روی دستگاه کپی خود مشاهده کردید قبل از انجام هر اقدامی با یک مرکز تعمیرات تخصصی دستگاه های کپی شارپ برای بررسی و عیب یابی دستگاه کپی تماس بگیرید. معمولا با تعمیر یا تعویض EEP ROM می توان ارور به وجود آمده در دستگاه کپی شارپ را برطرف کرد.
رفع ارورهای دستگاه کپی شارپ
اگر از کاربران دستگاه کپی شارپ هستید، خیلی خوش شانسید چراکه میتوانید رفع ارورهای دستگاه کپی شارپ و تعمیرات تخصصی آن را به تکنسینهای ماهر نمایندگی دستگاه کپی شارپ بسپارید. کارشناسان نمایندگی دستگاه کپی شارپ پس از عیبیابی دقیق، پروسه تعمیرات تخصصی این دستگاه را آغاز میکنند و درنهایت جهت اطمینان از رفع مشکل دستگاه کپی شارپ، آن را مورد تست و بررسی قرار میدهند. با این وجود میتوانید با خیال راحت تعمیرات دستگاه کپی شارپ را به نمایندگی شارپ بسپارید.